Neverjetno! Igralec in TV voditelj Jonas gre za politika?

jonas

Igralec, televizijski in radijski voditelj Jonas Žnidaršič bo na prihajajočih državnozborskih volitvah kandidiral za poslanca na listi stranke SD.

Jonas odhaja (k rdečim) v politiko

“Kandidiral bom za poslanca, ker mi je zadosti tega sranja. Vse boš izvedel po novem letu. Srečnga pa zdravga! Pa doma pozdrav!” je v kratkem video posnetku, ki ga je objavil na svojem Twitter profilu, dejal Jonas Žnidaršič.


Da se bo Jonas potegoval za poslansko mesto na listi SD, so za portal N1 potrdili tudi v vrhu stranke. Kandidiral bo v enem od ljubljanskih okrajev. To sicer ne bo njegova prva politična kandidatura, leta 2006 je namreč na lokalnih volitvah v ljubljanski mestni svet kandidiral na listi Zorana Jankovića, prisoten pa je bil tudi na ustanovitvenem kongresu njegove stranke Pozitivna Slovenija leta 2011. A dlje od tega ni prišel.

Tudi v svoji trenutni vlogi voditelja, oddaje Piramida sreče na Planet TV, se je Jonas večkrat spotaknil ob vlado, v svoj govor pa vpletel celo Žana Mahniča, pa čeprav z razvedrilno oddajo, politik nima nobene veze. Večkrat se je Jonasu v oddaji tudi zatikal glas.

Stranka SD, ki do sedaj res ni veliko pokazala, razen sovraštva in manipulacij, ter groženj našemu portalu, očitno stavi na znana imena iz sveta “zabave”. Sicer pa enega takega nekdanjega “zabavljača” v parlamentu že imamo. 

Jonasu pa želimo veliko treznosti in sreče na volitvah! 

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

 

VREME

Maribor
jasno
53%
3.6km/h
0%
26°C
27°
25°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.