V DZ sprejemajo PKP 10. Levičarji pa zunaj spet razgrajajo.

zajem slike, twitter
Levičarji

Tudi po božičnih praznikih so se pred državnim zborom zbrali levičarski razgrajači, ki nasprotujejo vladnim ukrepom, še posebej danes, ko se sprejema PKP 1O.

Levičarji spet razgrajajo pred parlamentom

Ulica seveda ni tista, ki sprejema odloke, kakor tudi ni ulica tista, ki odloke diktira. A tisti, ki ne vedo kaj je to demokracija se z odloki, ki jih pripravlja vlada za lajšanje preprek, ki jih prinaša koronavirus in z njim povezani ukrepi, ne strinjajo. Trg republike je ograjen, protest pa spremljajo policisti, med njimi konjenica in posebna policijska enota. Levi razgrajači so se z omenjenega trga odpravili ponovno na sprehod po Ljubljani in se ustavili tudi pred stavbo ustavnega sodišča. 

Neumnost, ki so jo med prazniki levičarji zagnali naj bi bil člen, ki zapoveduje, da je cepljenje obvezno. A v zakonu ni nobenega člena, ki bi predvideval obvezno cepljenje Tudi predsednik vlade Janez Janša je danes na Twitterju zapisal, da obveznega cepljenja v PKP 10 ni.  


Manipulacija, laž, klevetanje, sovraštvo, to so zadeve, katere se poslužuje leva politična opcija, samo zato, da spravi ljudi na ulico in meša meglo. Potem pa se najdejo še priključki teh levičarskih manipulatorjev, kot je twitter uporabnik Ervin Šajn, ki dodatno priliva olje na ogenj. To je tista prava kul politika.

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
77%
2.6km/h
78%
15°C
17°
13°
15°
Fri
14°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.