Neverjetno! Kaj sta si privoščila RTV in njen gost raper Zlatko? Odzval se je tudi premier Janez Janša.

ZLATKO
zajem slike (RTV SLO), twitter

Pevski nastop Zlatka Čordića in njegov avtorski izbor glasbenega komada za včerajšnji Vikend paket je črno na belem potrdil še eno dejstvo: Da se RTV Slovenija tudi pod krinko zabavnega programa gre – čisto politiko!

Čista politika v razvedrilnem programu RTV?

Znani so odgovorni na RTV, ki se do ljudi obnašajo nonšalantno. Nič drugače ne moremo poimenovati nastop raperja Zlatka s preluknjano masko na odru in pesmijo: “Yo,yo, pršu je primc Fužinc, boljši za otroke, k Aleš Primc!”

Tak “politični” nastop je omogočila RTV v svojem razvedrilnem programu? Pri tem je prišlo  do kršitve predpisov s področja nalezljivih bolezni in varovanja javnega zdravja, da o vzgojni ali vzorniški vlogi RTV Slovenija, ki jo prisilno financiramo davkoplačevalci, niti ne govorimo. In kdo nosi odgovornost?  Urednik oddaje Vikend paket Tomaž Kregar, odgovorni urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan, direktorica TV Slovenija Natalija Gorščakin generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc, ter vsekakor tudi nastopajoči Zlatan Čordič – Zlatko.Tudi odzivi na tviterju so bili temu primerni! Norčevanje iz nošenja maske pa je vsekakor vredno kazenske ovadbe.Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
3.6km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.