Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Neverjetno! Nekdanji kradljivi poslanec, po novem državni sekretar.

Vlada je včeraj zasedala na dopisni seji in tudi tokrat sprejela nekaj kadrovskih odločitev. Upajmo le, da bo vlada delala še kaj drugega, kot le menjavala kadre. Je pa vlada določila, da bo državni sekretar na kmetijskem ministrstvu nekdanji poslanec Darij Krajčič, Tisti, ki je pred leti ukradel sendvič v trgovini.

Darij Krajčič, je tisti nekdanji poslanec, ki ga je Marjan Šarec pozval k odstopu, po tem, ko je v trgovini ukradel sendvič in to tudi priznal v parlamentu, sam pa vztrajal, da gre za družbeni eksperiment. No ta poslanec, ki očitno ni imel niti za sendvič bo sedaj, ko je svoboda, očitno zadihal s polnimi pljuči in sedel na kmetijskem ministrstvu.

 

Krajčič je sicer univerzitetni diplomirani inženir gozdarstva, z magisterijem in doktoratom s področja gozdarstva na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Piše Žurnal24. No upamo, da na tem ministrstvu ne bodo velikokrat malicali sendvičev.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
6.2km/h
0%
13°C
14°
12°
14°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.