Neverjetno! Nekdanji kradljivi poslanec, po novem državni sekretar.

Vlada je včeraj zasedala na dopisni seji in tudi tokrat sprejela nekaj kadrovskih odločitev. Upajmo le, da bo vlada delala še kaj drugega, kot le menjavala kadre. Je pa vlada določila, da bo državni sekretar na kmetijskem ministrstvu nekdanji poslanec Darij Krajčič, Tisti, ki je pred leti ukradel sendvič v trgovini.


Darij Krajčič, je tisti nekdanji poslanec, ki ga je Marjan Šarec pozval k odstopu, po tem, ko je v trgovini ukradel sendvič in to tudi priznal v parlamentu, sam pa vztrajal, da gre za družbeni eksperiment. No ta poslanec, ki očitno ni imel niti za sendvič bo sedaj, ko je svoboda, očitno zadihal s polnimi pljuči in sedel na kmetijskem ministrstvu.

 

Krajčič je sicer univerzitetni diplomirani inženir gozdarstva, z magisterijem in doktoratom s področja gozdarstva na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Piše Žurnal24. No upamo, da na tem ministrstvu ne bodo velikokrat malicali sendvičev.

VREME

Maribor
jasno
47%
2.6km/h
0%
27°C
29°
26°
27°
Mon
20°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.