Neverjetno! Nekdanji kradljivi poslanec, po novem državni sekretar.

Vlada je včeraj zasedala na dopisni seji in tudi tokrat sprejela nekaj kadrovskih odločitev. Upajmo le, da bo vlada delala še kaj drugega, kot le menjavala kadre. Je pa vlada določila, da bo državni sekretar na kmetijskem ministrstvu nekdanji poslanec Darij Krajčič, Tisti, ki je pred leti ukradel sendvič v trgovini.

Darij Krajčič, je tisti nekdanji poslanec, ki ga je Marjan Šarec pozval k odstopu, po tem, ko je v trgovini ukradel sendvič in to tudi priznal v parlamentu, sam pa vztrajal, da gre za družbeni eksperiment. No ta poslanec, ki očitno ni imel niti za sendvič bo sedaj, ko je svoboda, očitno zadihal s polnimi pljuči in sedel na kmetijskem ministrstvu.

 

Krajčič je sicer univerzitetni diplomirani inženir gozdarstva, z magisterijem in doktoratom s področja gozdarstva na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Piše Žurnal24. No upamo, da na tem ministrstvu ne bodo velikokrat malicali sendvičev.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.