Neverjetno! Poglejte kaj je izjavila Nataša Sukić

Natasa-Sukic.-Fotomontaza-Demokracija-
Neverjetno! Poglejte kaj je izjavila Nataša Sukić

Včerajšnji nasilni protesti, so se malo pred 22. uro zvečer končali, ko je tudi začelo močno deževati sredi Ljubljane. Proteste pa je velika večina tudi obsodila.

SUKIĆEVA Z NOVO NEUMNOSTJO NE TWITTERJU

Očitno pa se s policisti na protestih ukvarja Nataša Sukić, poslanka državnega zbora. Očitno ji ni povšeči, da so mediji (začuda) nasilne proteste obsodili. Sicer pa smo Natašo Sukič videli tudi na nelegalnem protestu, ali proti protestu, ko je skupina podivjanih zamaskirancev s sovražnimi napisi izzivala URADNO PRIJAVLJEN SHOD za življenje.

No, tokrat je na njenem zelniku zrasla ideja, da so policisti, ki so včeraj varovali prestolnico pred protesti, kjer jo nasilniška anticepilna banda  uničevala mesto, med seboj govorili Madžarsko. Mogoče pa so nekateri zadrogiranci in pijanci, ki so razbijali po Ljubljani slišali kakšen drugačen jezik. Srbščino mogoče? No to bi bi morala razumeti tudi Sukićeva.

Je pa za nekatere poslance priporočljivo, da že navsezgodaj ne pogledajo pregloboko v kozarec, da potem ne klatijo neumnosti.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.