Je to sodnica, ki je že pred začetkom protestov preprečila pridržanje Stevanoviča?

To je sodnica, ki je že pred začetkom protestov preprečila pridržanje Stevanoviča?

Ali bi bili danes neredi na ljubljanskih ulicah, če bi že pred protesti aretirala kolovodjo nasilnih izgredov, Zorana Stevanovića?

SPOZNAJTE SODNICO, KI NAJ BI PREPREČILA PRIJETJE STEVANOVIĆA PRED PROTESTI?

Po  pisanju portala Demokracija, naj bi policija že v ponedeljek hotela pridržati kolovodjo nasilnih protestov Zorana Stevanovića. A do aretacije ni prišlo. Vodja ljubljanskega sodišča Katarina Bergant naj bi aretacijo preprečila. Tako je policija lahko šele včeraj, ko so protesti ponovno eskalirali, Stevanoviča pridržala.


“Ko je Policija že v ponedeljek zaprosila tožilstvo za prijetje Stevanovića pred protesti zaradi nevarnosti izgredov, je vodja ljubljanskega tožilstva Katarina Bergant to preprečila,” je zapisal novinar Nova24TV Luka Svetina.

Nekateri tožilci očitno ne bi smeli biti na odločevalnih mestih? Zato pa gre tokrat zahvala policiji, ki je varovala premoženje in ljudi pred huligani, ki so tudi tokrat hoteli ustvarjati nered po Ljubljani. Policiji sta se za prizadevno delo zahvalila tudi notranji minister Aleš Hojs in obrambni minister Matej Tonin.

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
78%
1km/h
100%
25°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.