foto: getty images

Z odvečnimi kilogrami se večkrat ubadajo nekateri slavni. Še posebej, ko gre za slavne svetovne pevce ali igralce.

Tako pa so shujšali nekateri slavni

Z veliko volje se da skoraj vse. Tako so precej shujšali nekateri slavni. Nekateri zaradi vloge, drugi zaradi slave, spet tretji zaradi videza, četrti zaradi zdravja. Hujšanje po naravni poti je proces, ki je predvsem odvisen od vsakega posameznika, z veliko dobre volje in vztrajnosti. Predstavljamo vam nekatera slavna imena:

Pevka Adele

Adele je resnično zadela jackpot z glasom, ki lahko zapolni celo sobo. A pevka je bila vedno negotova glede svoje teže. Ni hotela iti do skrajnih ukrepov, kot so post ali operacije, ampak se je odločila za enakomeren in počasen pristop. Zdravo hrano uživa v skladu s prilagojenim prehranskim programom in s svojim natrpanim urnikom vadi, kolikor je le mogoče. In očitno se splača!

Simon Coweel

Sodelujoči zdravnik je skupaj s svojim zdravnikom ustvaril načrt prehrane brez mesa in mlečnih izdelkov, saj je od takrat glasni sodnik tekmovalne oddaje padel za 60 kilogramov. Vendar za to preobrazbo ni odgovoren le nenaden zamik prehranjevalnih navad; Simon tudi poskrbi, da si rutinsko privošči ponoči, da ostane v formi.

Ed Sheeran

Britanski glasbeni zvezdnik Ed Sheeran je eden najuspešnejših mladih umetnikov na svetu. Kot mladenič zelo uživa v pivu, žal pa pijača vsebuje veliko nepotrebnih kalorij. Sheeran se je odločil, da je njegova oblika pomembnejša od pijače, in je z opuščanjem izgubil 50 kilogramov.

Robbie Williams

Robbie se je s staranjem boril s povečanjem telesne mase. Povsem naravno je, da je njegovo fantovsko leta v Take  Thatu pevca ujelo. Že več kot dve desetletji sledi strogemu prehranskemu načrtu z ljubečo pomočjo svoje partnerice Ayde Field. Williams je prav tako vzpostavil reden režim vadbe, da bi poskrbel, da bo ohranil svojo kondicijsko pripravljenost za vse te koncerte!

Kristie Alley

Kristie je slavo dosegla v svojih 30-ih, še vedno jo hvalijo zaradi njene  vloge Zvezdne steze II: Kanov gnev. Njena igralska kariera je eksponentno rasla, v devetdesetih pa se je zredila, kar je nekako vplivalo na vloge, ki jih je dobivala. Čeprav je bilo poslovanje dobro, je morala Kristie nekaj storiti zaradi zdravja, kar je pomenilo zgoraj prikazano preobrazbo.

Celine Dion

Od nekdaj je imela neverjetno postavo, v zadnjih letih pa je lahko še bolj shujšala in mnogi so bili zaskrbljeni, ker je postala “pretanka”. Na vprašanje o tem, zaradi česar izgublja kilograme, je omenila, kako je za to kriv ves ples.

Christina Aguilera

Christina Aguilera je bila ena najbolj vročih pop zvezd 90-ih, a je zanosila, ko je zanosila. Avgusta 2014 je tehtala celo 200 kilogramov. Po rojstvu otroka se je Christina odločila, da se bo z rednimi treningi in pravilnim prehranjevanjem vrnila v formo.

Janet Jackson

Janet Jackson je bila ena najslavnejših umetnic vseh časov, zato je vedno v središču pozornosti. Znana je po svojih provokativnih nastopih, zato je, ko je začela pridobivati ​​nekaj teže, postala javno kritizirana. Janet se je nato odločila za resen režim, ki ji je pomagal vrniti njeno čudovito postavo.

To je nekaj svetovno znanih ljudi, ki so shujšali po naravni poti. Večina ostalih se je odločila za razne operacije želodca. A naravno je le naravno.

vir, slika: mortgageafterlife.com

P.M.