Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Robert Golob, kot direktor Gen -i, slika Nova24TV

voboda si očitno na vse kriplje prizadeva, da se ustavi preiskavo zoper svojega predsednika, zaradi domnevno spornih poslov v Gen-i in Star Solar.

Vse samo da v tem mandatu nebi prišla resnica na plano. Kako pokvarjeno! Na zunaj se delajo, kot, da so nedolžne ovčke, kjer jim grda opozicija meče polena pod noge, po drugi strani pa skušajo čim bolj vplivati na preiskovalno komisijo, da nebi ugotovila časa preveč obremenjujočega za Goloba?


Skrajno nekorektno so v mandatno volilni komisiji za predsednika preiskovalne komisije, ki bi vodil preiskavo Goloba, GEN-I in Svobode,  določili kar poslanca Svobode Tomaža Lah. Potrditi ga mora še državni zbor. Lah je sicer nadomestni poslanec. Na volitvah tako neposredno sploh ni bil izvoljen. Sedež je dobil, ker je bila za generalno sekretarko vlado izvoljena Barbara Kolenko Helbl, ki je soproga predsednika uprave GEN-I Maksa Helbla. Če bi Kolenko Helblova izgubila položaj generalne sekretarke, bo Lah avtomatično ob poslanski sedež.

Svoboda očitno med enim in drugim ne vidi nobene povezave. Še več, ljudem skuša povedati, da bi v primeru, da preiskavo vodi omenjeni Tomaž Lah, vse potekalo zakonito in transparentno. In ta isti Lah, bo z vso vnemo zasliševal Goloba in vpletene. In pošteno bi zaslišal še Maksa Helbla, moža poslanke, katero nadomešča prav sam omenjeni Lah. Koga imajo torej za norca Golobovi?

 

VREME

Maribor
jasno
78%
2km/h
0%
19°C
20°
18°
19°
Mon
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.