Pokvarjeno! Še en napad na krščanstvo! Jaša Jenull bi ukinil maše na RTV! (video)

Jaša Jenull, slika Nova24TV

Znani “politkolesar” Jaša Jenull, znan po svojih levičarskih izjavah, v zavetju svojega očka vrhovnega sodnika, še vedno zganja nebuloze po družbenih omrežjih.

Janševih časov ni več in Jaša Jenull, je bil očitno nagrajen za svoje (ne) delo na področju odstranitve Janeza Janše z oblasti. In zanimivo. Za organizacijo neprijavljenih shodov ni dobil niti evra kazni. Se pa sedaj, ko očitno nima veliko dela loteva video neumnosti, ki jih objavlja na omrežju tik tok.


Zagotovo bi bilo dobro vprašati razne inštitucije, kaj počenja Jaša Jenull, Ali redno hodi sploh v službo, kako se preživlja, ali še vedno živi pri svojem očku in mamici, predvsem pa, kakšna je bila Golobova nagrada za ves njegov trud, ki ga je Jenull vlagal vsak petek, na vseh neprijavljenih shodih? Zagotovo se bomo novinarji slej kot prej, dokopali tudi do teh stvari. Zdi pa se, da so v naši državi eni še vedno nedotakljivi.

V Sloveniji je svoboda govora zagotovljena z ustavo. Vlada Roberta Goloba pa je napadla to svoboščino z ustanovitvijo strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora, za katerega so nekateri prepričani, da gre zgolj za organ vlade, čigar temeljni cilj je pregon opozicije in vsekakor ne za pregon levega aktivista Jenulla.

Sovraštvo do drugače mislečih,  pa je še vedno glavna tema prvega “kolesarčka” v državi. Tokrat mu niso všeč maše na RTV Slovenija. V svojem sovražnem sporočilu Jenull govori sicer tudi o čudni glasbi in oblačilih, a na svoje nebuloze, ki jih je počel sredi Ljubljane, pa je očitno pozabil.


 To pa je izjava Jaše Jenulla, ki sodi zagotovo kam drugam, kot pa na svetovni splet

Policija, psihiatrija v akcijo?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
90%
1km/h
77%
14°C
16°
14°
14°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
21°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.