Neverjetno. Pokopali so jo v sredo, v četrtek pa so jih klicali, naj pridejo po pokojno?

Družina Šipišić iz vasi Mraclin v bližini Zagreba je bila presenečena, ko so jih iz bolnišnice obvestili, naj pridejo po truplo sorodnice, ki naj bi jo že pokopali.

So pokopali pravo osebo?

76-letnica je bila bolna in tudi šibkejšega duševnega zdravja, zato je bila v zadnjih mesecih nastanjena v zagrebški psihiatrični bolnišnici, poroča Jutarnji list. V ponedeljek je umrla, v sredo pa so jo v Veliki Gorici pokopali, piše portal Svet24.

Potem, ko so jo v sredo pokopali je dan kasneje sledil klic, ki je presenetil in predvsem razjezil pokojničine svojce. Iz mrtvašnice so jih namreč po telefonu obvestili, da so pokopali napačno osebo. Vnuk pokojne je nato poklical v bolnišnico, kjer pa so mu po kratkem preverjanju zagotovili, da so pokopali pravo osebo, njegovo babico. Za nerodnost so se mu opravičili. V mrtvašnici je bil prvi dan na delu nek mladenič, ki je pobrkljal telefonske številke in poklical družino Šipišić, ki se je od pokojne že poslovila.

Res nerodno!

MG


VREME

Maribor
oblačno
65%
4.1km/h
91%
21°C
22°
18°
19°
Sat
17°
Sun
13°
Mon
16°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.