Streljata “kozle”? Šarec in Fajonova imata rešitev za zdravstveno krizo?

šarec fajon
slika je simbolna

En predsednik in ena predsednica Marjan Šarec in Tanja Fajon sta staknila glave in našla rešitev za naše zdravstvo v času koronavirusa. Če verjameš!

Fajonova in Šarec imata rešitev za zdravstveni sistem v času epidemije!

Rešitev zdravstva Tanja Fajon in Marjan Šarec seveda nimata. Soočata se le z lastno nesposobnostjo in še to brez kompetentnih svetovalcev, piše portal Časnik.si. Seveda ne predlagata nobenega vsebinskega ukrepa niti ne kritizirata ukrepov, ki jih je uveljavila ali jih napoveduje vlada, ampak zahtevata zamenjavo oseb, ki delu volivcev nista simpatični. Kako bi torej ukrepala dva predsednika strank v drugem valu epidemije? Zamenjala bi direktorja NIJZ Milana Kreka in vladnega govorca Jelka Kacina. To je njuna rešitev!

Njuna zamenjava seveda ne bi ničesar spremenila. Ukrepe pripravljajo strokovnjaki v vladnih delovnih skupinah, sprejema jih vlada in/ali državni zbor. Krek vodi eno od ustanov, ki ukrepe izvaja, in oba, Krek in Kacin, pogosto (a ne vedno) ukrepe predstavljata javnosti. Vse kar želita Tanja Fajon in Marjan Šarec pa ni sodelovanje v krizi za zdravje ljudi ter tudi ne želja po zajezitvi epidemije, po povečanju blaginje prebivalstva ali po ohranitvi delovne sposobnosti gospodarstva. Pri njima gre očitno le za ohranitev kadrovskih pozicij in privilegijev nameščencev prejšnjih vlad?


Tako je Marjan Šarec v času koronavirusa poskrbel za zaščito sebe in drugih!

Reorganizacija državnih agencij in zamenjava njihovih vodstev naj bi bila celo protiustavna. Smešno, če pomislimo, da so kadrovske menjave edini konkreten ukrep za zajezitev epidemije, ki sta ga sposobna navesti prvaka opozicije, piše časnik.si.

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.