Neverjetno! Policisti nad kulturnega ministra zaradi Čordića in ne obratno!

Neverjetno! Policisti nad kulturnega ministra zaradi Čordića in ne obratno!
slika, družbena omrežja

13. januarja 2022 sta ministrstvo za kulturo v zvezi s primerom izbrisa aktivista Zlatana Čordića iz razvida samozaposlenih v kulturi obiskala dva predstavnika policije.

Policisti nad kulturnega ministra zaradi Čordića in ne obratno!

Z ministrstva za kulturo so sporočili, da sta jih v četrtek, 13. januarja 2022, obiskala dva policista Oddelka za gospodarsko kriminaliteto Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Ljubljana, ki sta zbirala informacije o domnevnem kaznivem dejanju, povezanem z izbrisom aktivista Zlatana Čordića iz razvida samozaposlenih v kulturi in s prenehanjem pravice do plačila prispevkov za socialno varnost.

Policista sta uradnika, ki ju je sprejel, po trditvah ministrstva za kulturo spraševala o podrobnostih v zvezi z odločbo, s katero je bil Čordiću odvzet status samozaposlenega v kulturi. Zanimalo ju je, kdo je napisal odločbo, ali so se vsi vključno s pravno službo strinjali glede odločbe in ali je kdo na ministrstvu glede odločbe imel pomisleke.

Na ministrstvu ojasnjuje, da Zlatan Čordić – Zlatko ni nikoli izgubil pravice do plačevanja prispevkov za socialno varnost. Je pa ministrstvo doživelo cel kup organiziranih zastraševalnih napadov na stavbo in uslužbence. Ulica pred ministrstvom je bila večkrat blokirana, tako da uslužbenci nismo mogli nemoteno domov, stavba ministrstva je bila večkrat popisana z grafiti, pred ministrstvom so znani storilci postavili krvave mize in stole z imeni ministra in uslužbencev ministrstva. Gospod Čordić pa je povrhu vsega s smrtjo grozil uslužbenki ministrstva. Preseneča nas, da je vsakega od teh primerov tožilstvo spregledalo.

Le kdo se na tožilstvu in policiji tako zelo trudi za Čordića, ki je sam kršil kup zakonov. Spomnite se kako je nadlegoval direktorja NIJZ Milana Kreka, kako je grozil uslužbenki ministrstva za kulturo, kako je skušal ukrasti kamero snemalcu Nova24TV,  kako je pozival k uporu, za kar je bil enkrat tudi začasno pridržan, kako se je norčeval iz epidemije, ko je vpil maske dajte dol in podobno. Tak človek sodi zagotovo v zapor in če že, policija in tožilstvo bi morali obravnavati njega.

Tu je samo nekaj utrinkov Čordićevih kaznivih dejanj_

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.