Skupina “zanikovalcev” virusa je po Ljubljani in verjetno tudi drugod po nabiralnikih deli  letake, ki govorijo o strašenju prebivalcev zaradi cepiva proti Covid19.

Letaki z lažno vsebino nastrojeno proti cepljenju

Gre za nevarno akcijo in še eno nagnusno početje “anti korona” zanesenjakov, ki trdijo da virus in ali da ne obstaja. To je že druga akcija po večjih slovenskih mestih. Pred časom je Gibanje OPS delilo letake in trdilo, da je novi koronavirus zarota, da je vse skrbno načrtovana “plandemija”, z namenom zasužnjevanja ljudi.

Neumnost, ki je zagotovo zrela za kakšen drugačen oddelek bolnišnice. V njihovem besedilu je novi koronavirus prevara, laž, s katero bi si elite rade podredile svet. Gre za majhen prehlad, vse je laž. Pravzaprav so to neverjetne trditve, ki temeljijo na nekakšni psevdoznanosti in nimajo nobene podpore pri znanstvenikih po svetu. Prav tako predvidevajo, da ves svet složno sodeluje, da se Pjongjang, Washington, Moskva, Peking, Karači, Baku, Damask in preostali centri sveta brez kakršnih koli napak dogovarjajo za svetovno “plandemijo” po “volji elit”, piše portal 24ur.com.

Tokrat je skupina ljudi po Ljubljani začela deliti letake o nevarnosti cepiv, s katerimi nas bodo cepili. Trdijo, da ne vemo, kako deluje cepivo v našem telesu, čeprav znanstveniki to dobro vejo, in do zdaj je bilo že milijone cepljenih, stranski učinki pa enaki kot pri drugih cepivih. A za Covid “bedake”, ki se imajo za znanstvenike, je to pravzaprav vseeno. Samo da se piše.

letak, širjenje laži, LAŽI O CEPIVIH, LETAK
letak “anti covid” zanesenjakov, vir 24ur.

Papir prenese vse neumnosti, a če bomo nasedli takim “nebulozam”, kot jih kvasijo “anti korona” zanesenjaki, bo epidemija, trajala ne le do poletja, ampak zagotovo še do naslednjega leta.

PM