Policija, policiste,policija lokal

V nedeljo dopoldne na območju Kamnika nasilne smrti umrla 34-letna Marina Mamić, katero je (zaenkrat še neuradno) ubil njen 35-letni partner (državljan BiH).

Do smrti zabodel ženo

Marina Mamić, poročena Ilikić in njen partner (domnevni morilec) Goran Ilikić, državljan Bosne in Hercegovine, sta bila v ločitvenem postopku. Z ljubljanske policije poročajo, da je bil v preteklosti že obravnavan zaradi kaznivega dejanja z elementi nasilja, medtem ko motiv za včerajšnje kaznivo dejanje izhaja iz družinskih sporov. Danes ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Sivino ponedeljkovega dopoldneva je paralo zgolj žlobudranje otrok iz vrtca, ki leži nekaj metrov stran od bloka v Steletovi ulici, kjer se je dan pred tem zgodilo dejanje, ki ga policija trenutno vodi kot umor; žrtev je 34-letna Marina Mamić, poročena Ilikić. Angeli naj te popeljejo v raj, so v zadnjem slovesu izrekali sorodniki pokojne Marine. Nadnjo je v njenem stanovanju (ki sta si ga prej delila) nož dvignil njen leto dni starejši mož Goran Ilikić, državljan Bosne in Hercegovine, ki so ga nedaleč od stanovanja tudi prijeli. Sorodniki pa bodo poskrbeli za njuna otroka, pišejo Slovenske novice.

Marina Mamić - do smrti zabodel ženo
Umorjena Marina Mamić, slika: Facebook

Policiste so o zločinu obvestili malo po 11. uri. Po dejanju je moški, sicer peš pobegnil, a so ga policisti kmalu izsledili in mu odvzeli prostost, poroča PU Ljubljana. Policisti ga bodo zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo, danes pripeljali k preiskovalnemu sodniku.

Preberite tudi: Na območju občine Markovci je prišlo do poskusa umora! Podrobnosti!

PM