Neverjetno! Vlada uvaja še tretji obvezni prispevek za ZZZS!

slika je simbolna

Saj ni res, pa je, Golobovi vladi se je očitno zmešalo. Vlada bi na pleča državljanov preložila še tretji obvezni prispevek iz postavke zavoda za zdravstveno zavarovanje.

Po prispevku za zdravstveno zavarovanje in obveznem dodatnem zdravstvenem zavarovanju, ki ga bomo zdravstveni blagajni plačevali po podržavljenju dopolnilnega zavarovanja, je vlada parlamentu predlagala, naj po postopku za vojne, odpravo posledic naravnih katastrof in odpravo težko popravljivih posledic za državo uzakoni še tretji obvezni prispevek, ki bi ga morali vsi plačevati za dolgotrajno oskrbo Zavodu za zdravstveno zavarovanje. Piše spletni časopis!

Nov že tretji prispevek ZZZS bi se plačeval v odstotku za delavce, delodajalce in upokojence ter po dva za samozaposlene in kmete.  Vlada je parlamentu predlagala, da bi ta nov prispevek uvedli po nujnem postopku, da se preprečijo težko popravljive posledice za delovanje države. Novosti so pripravili v novem ministrstvu za solidarno prihodnost Simona Maljevca

Taki nevarni predlogi za vse državljane bodo imeli težko popravljive posledice tudi za marsikoga od državljanov, ki živijo iz dneva v dan. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.