Novinarska konferenca društva 1. oktober iz Bruslja

Člani društva 1. oktober v Bruslju. Slika: facebook

Spremljamo novinarsko konferenco društva 1. oktober iz Bruslja. Za novinarsko konferenco je po besedah Pavla Ruparja kreditiranih je okoli 15 slovenskih in tujih novinarjev.

Dobro jutro upokojenke in upokojenci, dragi SLOVENKE IN SLOVENCI, državljani Domovine in mediji. Ob 9h bomo vklopili kamere in prenašali po Facebooku tiskovno konferenco iz Bruslja. Akreditiranih je okoli 15 slovenskih in tujih novinarjev. Skupino upokojencev, ki smo tukaj, bo kot prvo po prenovi pastoralnega sveta BLAGOSLOVIL ŽUPNIK DR. ŠTUBELJ, kasneje me bodo sprejeli nekateri naši in tuji poslanci in druge višje avtoritete EU.”

Močno sem odločen govoriti RESNICO O STANJU UPOKOJENCEV IN SLOVENIJE tudi o tistih, ki jih želijo prepričati, da je ideologija edina prava, ki ji še vedno slepo sledijo. DELAMO ZA VSE, ZA SLOVENIJO IN ZA NAS IN NAŠE OTROKE,” je zapisal Pavel Rupar.

NOVINARSKA KONFERENCA DRUŠTVA 1. OKTOBER IZ BRUSLJA!

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.