Neverjetno! Za napad anticepilcev na TV Slovenijo, okrivili kar vlado in SDS?

sds rtv
Slika: MMC

Po tem ko so anticepilci vdrli v prostore TV Slovenija, se vrstijo obsodbe na to dejanje, saj je to, kot smo zapisali tudi mi, napad na novinarstvo.

Za napad na TV Slovenija okrivili kar vlado in stranko SDS?

A naša RTV se spreminja v sprevrženo igro laži in zlobe. Da se je zgodil tak napad je dr. Marko Milosavljevič iz fakultete za družbene vede, na boste verjeli okrivil kar glavno vladajočo koalicijo in stranko SDS, ker naj bi verbalno napadali novinaje in novinarke RTV.

Tako je zapisal eden od uporabnikov družbenega omrežja Twitter: Nizkotna manipulativnost RTV babovja se nadaljuje. Takoj po glasnem cviljenju o napadu Trohinih anticepilcev so v eter spustili, nemoralnega levičarskega Milosavljevića. Slednji ugotavlja ,da je kriv SDS

Ali gre lahko RTV s tem prispevkom, še nižje? Tako izprijeno, nekorektno in nizkotno poročanje v tem prispevku, ne more biti novinarsko delo, ampak je to pritlehen napad na največjo parlamentarno stranko. In s takimi manipulacijami operira TV Slovenija, katero plačujemo vsi Slovenci in Slovenke. 

Tako, da tak napad ni posledica vladajoče stranke, ampak posledica laži, ki jih proizvede naša javna TV hiša. Kar seješ, to žanješ!

M,G.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.