Drli so se in vreščali so, dokler jih niso odnesli iz studia TV Slovenija! (video)

televiziji
zajem slike

O nerazsodnosti gibanja OPS Ladislava Trohe smo že veliko pisali tudi na našem portalu. A sodu je izbilo dno, petkov napad na TV Slovenijo.

Dretje in vreščanje v studiu TV Slovenija

Vse več skupin, ne le na facebooku, ampak tudi širše, odkrito nasprotuje cepljenju, nekatere celo ne verjamejo v obstoj novega koronavirusa in razpredajo o »plandemiji«, nekakšni svetovni zaroti zoper človeštvo in gospodarstvo. Domišljija, oziroma bolje rečeno norost, ne pozna meja.

Eni takih so tudi člani društva OPS. Ti so najbolj agresivni. Po nekaj dnevih protesta pred RTV, na sicer prijavljenem shodu, so v petek celo nasilno vstopili v studio TV Slovenija in zahtevali od RTV, da opravi  intervju z njimi. Po nekaj minutnem prerekanju so v prostore zatem vstopili policisti, a člani OPS se niso dali in so se ulegli na tla. Protestnike so tako policisti dobesedno odvlekli iz prostorov RTV.

Policisti so pri tem so ugotovili 44 kršitev javnega reda in miru, 18 kršitev zakona o zasebnem varovanju, 26 kršitev zakona o javnih zbiranjih ter dve kršitvi zakona o osebni izkaznici. Policisti so zasegli tudi zvočne naprave z namenom zagotovitve javnega reda in miru. Policija je shod zatem razpustila.

Tako pa so se drli in vreščali, preden so jih policisti odnesli iz studia TV Slovenija.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.