Neverjetno! Župan Soršak v Hočah kršil lastni odlok o plakatiranju

Marko Soršak, zajem slike BK TV

Saj ni res pa je. V občini Hoče-Slivnica, kjer kraljuje župan Soršak, je v času volilne kampanje sam kršil odlok občine Hoče-Slivnica o plakatiranju. pristojnemu inšpektoratu pa naj bi bile posredovane tudi ostale kršitve v zvezi z reklamiranjem lokalnih volitev.

Če vas pot zapelje v občino hoče,  lahko na vsakem koraku vidimo takšne in drugačne plakate vseh, ki se potegujejo na lokalnih volitvah, bodisi za župane, kot mestne svetnike. A pravo zgražanje ljudi, pa povzročajo plakati trenutnega župana Marka Soršaka, ki kazijo podobo kraja. pa ne samo to z lepljenjem svojih plakatih po drogovih, drevesih, kandelabrih in celo elektro omaricah je kršil lastni odlok.

Odlok o plakatiranju in oglaševanju, v občini Hoče Slivnica, iz leta 2004, ki je še vedno aktualen je v svojem 13. členu jasen: prepovedano je nameščati oglase na ograje, drevesa, drogove in stebre komunalne infrastrukture.

Poleg kršenja tega odloka, pa domačini ugotavljajo tudi kršenje zakona o volilni kampanji saj naj županovi plakati nebi bili oštevilčeni , prav tako nimajo napisa, kdo je naročnik oglasa, oziroma plakata.

Plakati župana občine Hoče-Slivnica, Marka Soršaka

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
92%
0.5km/h
100%
3°C
4°
2°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA