NEZASLIŠANO! Tanja Ribič, kar brez maske na letalo? In o tem se celo baha?

zajem slike

Kaj se dogaja v glavah ljudi, ki naj bi se zavzemali za ranljive ljudi, bili sočutni za njihove stiske, a ne spoštujejo odloka vlade o nošenju mask in s tem ogrožajo zdravje drugih ljudi?

Tanja Ribič ogrožala zdravje ljudi?

Resnično nerazumljivo in nezaslišano. Igralka Tanja Ribič v zaprtih prostorih ne želi nositi maske.Je celo nasprotnica obveznega nošenja mask v zaprtih javnih prostorih. Najbolj pa je neverjetno, da je te dni objavila posnetek, v katerem se brez maske sprehaja po letališču, v letalu pa je sploh edina, ki ne nosi maske. Na tak način to počenja tudi levičarski ekstremist Nikita Sever, s tem da jih je on že dobil po prstih.

V videu Ribičeva razlaga, da v Italiji in Veliki Britaniji (letela je iz Manchestra v Benetke) nošenje mask ni obvezno. Vseeno je na njenem posnetku videti veliko ljudi z maskami, Ribičeva pa je bila v letalu celo edina brez maske. Njen razlog, da je ni nosila? Ker ji je to stresno in da zelo težko vdihuje svoj izdihani zrak, razlaga v videu, piše Reporter.

Za Tanjo Ribič je torej stresno nositi masko. Očitno pa ji ni stresno, da s tem ogroža zdravje drugih ljudi?

Mogoče pa bi ji zaradi stresa z masko lahko pomagal tudi kak psihiater? Kaj pravite?

MG


VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.