Nika Kovač žaljivo nad Janšo. So jo Golobovi že aktivirali zaradi referendumov?

Ljubljenci te vlade in radiatorjev so se očitno spet poenotili, kajti ob včerajšnji novici in številki 157.138 so prišli iz mišjih lukenj, kjer so uživali svobodo. Baje se v Slovenijo zato vrača tudi Nika Kovač.


Se pa Nika  Kovač, ki je baje ta čas v Berlinu, rada tudi tam ukvarja s predsednikom stranke SDS Janezom Janšo, kateri ji je na twitterju izrazil podporo. Očitno Nikici ni bil ravno povšeči kolaž slik, kjer se vidi kako se ji lepo godi, pa čeprav so prav v njenem inštitutu zaskrbljeni za ljudi, ki nimajo za preživetje. Pri Kovačevi v bistvu ni problema.

Janez Janša, mucek. Imaš redno službo. Dobro plačo. Ljubečo ženo. Štiri otroke. Stranko. Bil si predsednik vlade. Večkrat. In pred tabo so tri referendumske kampanje. Ti pa raje delaš kolaže s fotografijami rendom 29 letnice. In zgubljaš čas in energijo,” je zapisala. Poleg tega pravi da se vrača v Slovenijo. Očitno so  jo Golobovi že aktivirali za referendume.

Nikica je zapisala, da že pakira kovčke in se vrača v Slovenijo. To pomeni, da je panika pernatih na višku. Je pa očitno vsaj 157.138 razlogov za to, da bo treba za Goloba še kaj narediti, kot pa se prehranjevati v dragih restavracijah in posedati na stopnicah.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
21°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.