Janez Pogorelec, kader NSi, ponovno stresa neumnost, tokrat se je lotil Urbanije

Sentimentalnost je sicer lepa čednost, a bi bilo bolje, da bi pri Novi Sloveniji začeli pometati pred svojim pragom, glede na rezultate volitev in koga vreči čez prag levega razmišljanja.

Šušmarjenje in spogledovanje na levo, stranki NSi ne prinaša nič dobrega, še najmanj pa krščanskih vrednot za katere se tako radi zavzemajo. In če Ljudmila Novak, “Luda Mila” kot ji pravijo, zaenkrat molči, ko je dognala, da ni primerna za predsednico Slovenije, pa je na drugi strani glasen  Janez Pogorelec, kader NSi, ki se je tokrat spravil na direktorja TV Slovenija Urbanijo. Tako je zapisal. “Problem Urbanije je, da bo s svojim grobim in podivjanim pristopom v bistvu dal legitimnost drugi strani, da bo po uveljavitvi zakona o RTV počistila in na televiziji vzpostavila enako enoumje, kot ga, seveda neuspešno, želi vzpostaviti on, pri čemer ji bodo ljudje še ploskali.

Včasih je res bolje, da se Pogorelec vzdrži komentarjev za kar ni poklican, sicer bo, kot je zapisal tudi Janez Janša, Nova Slovenija vedno obsojena le na 10%.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
86%
2.1km/h
20%
1°C
3°
-0°
1°
Sun
1°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
2°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA