Niko Kovač, naj bi nekdo napadel. Po njenem je za to kriv kar Janša.

Nika Kovač, slika tweeter
Nika Kovač, slika tweeter

Očitno nekateri levičarji ne plešejo več. S sramoto, ki so jo pridelali na predsedniških volitvah, pa so očitno ratali napadalni in iščejo takšne in drugačne trače in neumnosti.

Kot poroča (levi) portal N1, naj bi nekdo napadel Niko Novak. prvo ime inštituta 8. marec, kjer se borijo predvsem proti Janezu Janši. Moški naj bi Niko napadel na Bavarskem dvoru, v središču Ljubljane. Neznanec jo je odrinil in ji grozil s smrtjo. Vpil je, da bo ubil njenega psa in Inštitut 8. marec. Med napadom Nika Kovač ni bila sama. Zapisala je še, da ji je uspelo zbežati pred napadalcem. “Vse skupaj se je zgodilo sredi belega dne. Ljudje so hodili mimo,” je dodala.

Zanimivo, da nihče ni Niki pomagal, ali se podal v lov za napadalcem. Je pa za napad obtožila kar Janeza Janšo in kolaže, katere pridno objavljajo različni “tviteraši”. V teh kolažih seveda ni nič takega, Le Niko se skuša postaviti v drugačni luči za katere se zavzema. Po tem ko se sama potika po svetu, se pridno masti in uživa. Po drugi strani pa jo skrbi za ljudi, ki nimajo za preživetje. Vse za reklamo.

In za to je kriv kar Janez Janša?

Upajmo le, da je z Niko po napadu vse v redu in da se bo še naprej lahko pridno mastila.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
92%
1km/h
100%
1°C
3°
-1°
1°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-3°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA