NKMB pred propadom, Arsenoviču pa 5 milijonov evrov?

Saša Arsenovič
slika: FB profil Saše Arsenoviča

Veliko slabe volje med zaposlenimi v Novi KBM povzročajo odpuščanja. Mariborčani in ljudje iz Podravja v banki, ki je bila še nedolgo ponos regije, namreč, kot po tekočem traku izgubljajo zaposlitve. Letošnji načrti so za regijo ob Dravi po pripovedovanju naših virov iz banke prava socialna bomba. Ob službo naj bi bilo kakšnih sto zaposlenih v banki in ne gre zgolj za tako imenovana “mehka” odpuščanja.

In medtem ko zaposleni na NKBM ostajajo brez služb, je taista banka letos razvpitemu županskemu kandidatu SMC Aleksandru Saši Arsenoviču, lokalnemu gostilničarju, čigar kampanjo je zaznamoval kanibalski izpad nad podrejenim v preteklosti, ko mu ni le odgriznil zgolj prsta in ga grizel po hrbtu, posodila neverjetnih pet milijonov evrov! Mogoče pa je imela banka za dajanje takega velikega kredita dober razlog. Arsenovič je sicer lastnik podjetja Galerija Gosposka. In to edini, kar pričajo tudi izpisi iz uradnih evidenc.

To sicer ni Arsenovičev edini dolg. Vsem bankam skupaj dolguje podjetje, katerega stoodstotni lastnik je, že več kot osem milijonov evrov. Dolg pa bo treba poplačati. Ali pa bo tako, kot njegov vzornik Zoran Jankovič, čakal, da mu banka dolg kar odpiše.

vir: Nova24.tv

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.