Nora Mariborčanka? S kislino polila otroške vozičke, v njih pa nastavljala risalne žebljičke?

Policija, policistI,policija vnukinja

Kaj se je pletlo po glavi Mariborčanki, ki se je izživljala nad otroškimi vozički. najprej jih je polila s kislino, zatem pa v njih nastavljala tudi risalne žebljičke. Na sreči se nobenemu otroku ni zgodilo ni.

Poškodovala vozičke

Na mariborski policijski upravi so potrdili navedbe, ki so se pojavile na družbenih omrežjih, da so v sredo obravnavali prijavi poškodovanja otroških vozičkov v blokovskem naselju na Borštnikovi ulici v Mariboru. Med drugim naj bi po navedbah stanovalcev ena od sosed s kislino polila otroški voziček, a na srečo pri tem ni bil nihče poškodovan.

Kot je pojasnil predstavnik policijske uprave za odnose z javnostjo Miran Šadl, so policisti policijske postaje Maribor II v sredo prejeli dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov na istem naslovu. Že pred tem so 20. novembra prejeli tudi obvestilo, da naj bi v otroškem vozičku na tem naslovu našli risalne žebljičke.
Policisti vsa omenjena dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila, poslušajte izjavo PU Maribor:

Hkrati je vse, ki so bili morebiti na tem naslovu oškodovani na podoben način oziroma s kakšnim drugim nevarnim dejanjem ali pa bi o teh dejanjih lahko podali koristne informacije, pozval, da pokličejo na telefon (02) 429 26 00, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.ž

PM

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
19°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.