Predsednik vlade Janez Janša sprejel predstavnike Trgovinske zbornice Slovenije

Predsednik vlade sprejel predstavnike Trgovinske zbornice Slovenije | Avtor Kabinet predsednika vlade

Sogovorniki so se strinjali, da je edina pot za sproščanje trgovinske dejavnosti zmanjševanje števila okuženih s covidom-19, kar se lahko doseže samo z odgovornim ravnanjem vseh državljank in državljanov ter spoštovanjem ukrepov za preprečevanje in omejevanje epidemije covida-19.


Sogovorniki so se prav tako strinjali, da bi se z odgovornim ravnanjem in spoštovanjem ukrepov za preprečevanje in omejevanje epidemije covida-19 trgovska dejavnost lahko začela sproščati najprej v regijah, ki so najuspešnejše v omejevanju epidemije.

Avtor Kabinet predsednika vlade

Iz zbornice so se sestanka udeležili predsednica mag. Mariča Lah, direktorica družbe Magistrat International Helena Drašković in predsednik upravnega odbora družbe BTC Jože Mermal. Na sestanku so bili tudi vodja svetovalne skupine pri ministrstvu za zdravje dr. Bojana Beović, minister za zdravje Tomaž Gantar ter minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.