Nori anticepilci na shod? V Sloveniji pa novih 4276 okužb!

ZORAN STEVANOVIĆ, slika, družbena omrežja

V naši družbi se bo moralo nekaj spremeniti. Ali bomo zaradi norih anticepilcev nastradali prav vsi, ali pa bosta sodišče in policija končno opravila svoje delo in bodo organizatorje protestov spravili tam, kamor spadajo.

Ob novih 4276 okužbah Stevanović in Ličina spet vabita na protest!

Ko pridemo na vlado, bomo ustvarili tajno službo za lov na kovid podgane!!! Nobena podgana nam ne bo ušla in se skrila! Po drugi svetovni vojni so enote Mosad lovile naciste po celem svetu!!! In tako bo tudi sedaj! Moč in svoboda ljudstvu,” je zapisal uporabnik Telegrama v skupini stranke Resni.ca, ki si je očitno že ustvaril predstavo o načinu delovanja stranke Zorana Stevanovića. Sicer je vstop v parlament le pobožna želja Stevanoviča, ki je le kranjski svetnik. Zagotovo pa bi rad vlekel dobro plačo in ljudem še naprej govoril neumnosti?  

Očitno pa se bo anticepilnem protestu pridružil tudi policistom dobro poznan Anis Ličina, včeraj je sporočil: “Jutri bomo tam ne samo zato, ker je prav, ne samo zaradi mojih in vaših otrok, ampak zato ker ima vse neko mejo in ko gre nekdo čez dovoljeno mejo so posledice! Mojih otrok ne bo nihče na svetu zapiral v “sobe” lačne in prestrašene.

Zaradi takih je Slovenija tam, kjer je. Na dnu precepljenosti in na vrhu okužb v Evropi. In ne pomagajo razni Wernerji, Lenderke in Čordići, ki pojejo anticepilcem in se imajo blazno lepo, ko se zbere tisoč ljudi, kateri trosijo virus naokoli. RES ODLIČNO? V Ljubljani je bilo tako včeraj kar 505 novih okužb, aktivno okuženih pa je kar 5568 ljudi.

Vam je še smešno?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.