NORO! Poglejte kaj je izrekel nekdanji predsednik državnega sveta!

zajem slike, twitter

 

Nekdanji predsednik državnega sveta Blaž Kavčič je ustanovitelj portala Zdrava Slovenija, kjer objavljajo prispevke, ki so proti cepljenju in vsem ukrepom med epidemijo.

A Blaž Kavčič, ni kar nekdo. To je kader iz vrst stranke nekdanje LDS Blaž Kavčič, ki je bil v preteklosti tudi predsednik državnega sveta- Njegove izjave zadnje čase pa spominjajo, kot da bi igral v kašnem znanstveno-fantastičnem filmu. “V intervjuju na ulici med protestom izjavil, da bodo cepiva prek 5G in 6G omogočala vodenje ljudi prek daljinskega vodenja. “V tako imenovanih cepivih 5G,  6G prek frekvenc omogoča daljinsko vodenje in izklapljanje človeka, ki s tem izgublja svojo dušo, svoje bistvo,”

Tokrat je Kavčič šel še korak dlje in straši ljudi, da bodo cepiva prek frekvenc omogočala daljinsko vodenje cepljenih. “V tako imenovanih cepivih 5G!”  Pa je sploh možno, da nekdo z zdravim razumom reče kaj takega?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.