Norost KUL opozicije – vložitev ustavne obtožbe. Oglasil se je Janez Janša!

kul-KOALICIJA janša šarec
koalicija kul, slika twitter

Kaj vse ne pade na pamet levi opoziciji, ki si tako močno žali novih volitev, le zato, ker ni na oblasti in je njihovo korito, kamor se se steka denar prazno.

Leva opozicija z ustavno obtožbo nad Janeza Janšo

Skoraj neverjetno so z obtožbami proti predsedniku vlade danes pometali štirje KUL-ovci, ki so se že večkrat ušteli. Vsaj pri štetju. Ker jim matematika ne gre prav dobro, so se spomnili drugega načina, še zadnjega v obupnih poizkusih, zamenjave oblasti.

Tanja Fajon, kot po navadi najbolj glasna, je poudarila: “Dovolj je sistematičnega kršenja demokratičnih in ustavnih načel. Dovolj je podrejanja države. Dovolj je napadov na medije, spodbujanja nasilja in nestrpnosti.” A kot bi Tanja govorila o nečem popolnoma drugem. O levičarskih ekstremistih na primer, ki že od nastanka nove vlade, žalijo predsednika Janeza Janšo.

PROTEST

slika facebook

 

Na besede Tanje Fajon se je odzval tudi predsednik vlade Janez Janša:” Drži. Tako jasne samokritike od Tanje Fajon in stranke SD še nismo slišali. Bodo sledila dejanja? Izselitev iz ukradene judovske vile? Nič več prepovedi sodelovanja medijem na njihovih NK? Nič več klanjanja množičnim morilcem? Nič več nestrpnega zavračanja vabil predsednika države?”

Ta obupen poskus rušenja predsednika vlade je res neverjeten. Šarec in Fajonova si želita na volitve, Levici je vseeno, samo da pljuvajo po Janši, Alenka Bratušek pa v bistvu “moli” da je jo usmili vsaj 4% ljudi, da pride v parlament. Zraven pa je še 5. koalicijski partner POP TV, ki to norost v živo prenaša.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
75%
2.6km/h
20%
-4°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA