Nov mesec, nove podražitve. Spet dražji tobačni izdelki.

SLIKA JE NAKLJUČNA

Spet slaba novica za kadilke in kadilce. Tobačni izdelki se z današnjim dnem zopet dražijo. 

Kadilke in kadilci, pozor! Trošarine na tobačne izdelke so se danes že drugič letos zvišale, pred koncem leta se bodo še enkrat. Prvo zvišanje se je zgodilo januarja, ko je bilo treba za škatlico cigaret večinoma odšteti 20 centov več, enako zvišanje po ceniku Tobačne Ljubljana sledi danes.

Trošarine za cigarete so se 1. januarja zvišale s 126 na 131 evrov za 1000 cigaret, danes pa s 131 na 136 evrov za 1000 cigaret. Še pred koncem leta, to je 1. novembra, bo sledilo dodatno zvišanje na 141 evrov.

Prav tako so se danes zvišale trošarine za druge tobačne izdelke, kot so cigare in cigarilosi, drobno rezani tobak in drug tobak za kajenje, kot tudi za tobak za segrevanje ter elektronske cigarete. Tudi te trošarine se bodo vnovič zvišale že novembra.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.