Nov “Šarcizem”: SDS je ugrabila narodnozabavno glasbo in domoljubje.

ŠARca

“Šarcizem”, izraz za neumnosti bivšega predsednika vlade. In ko smo mislili, da smo slišali že vse, je tokrat  v novem Šarcizmu Marjan Šarec, prekosil samega sebe. 

ŠAREC Z NOVIM ŠACIZMOM PREKOSIL SAMEGA SEBE!

Slovenska narodno-zabavna glasba je del slovenske kulture, prepoznavnosti in del slovenske identitete. To je glasba, ki si jo nihče politično ne lasti. To je tisto, kar imamo Slovenci. Nekaterim je bolj všeč, nekaterim manj. A kakorkoli že. Slovenska narodno-zabavna glasba je naša in pristno slovenska. Tudi domoljubja ni ugrabil nihče. Domoljubje je enostavno ljubezen do doma in domovine. To je tisto, kar očitno Šarec ni nikoli vedel ali doumel. To verjetno ne ve niti sedaj.

Šarec se je namreč v intervjuju za enega izmed, njemu dragih, levih revij, odzval z besedami: “Zakaj, ko slišimo Avsenikov komad, Slovenija, od kod lepote tvoje, pomislimo najprej na SDS kot na SD in se spraševal ali je SDS ugrabila to glasbo in domoljubje?” Ne, Marjan. To je preprosto zato, ker to Avsenikovo pesem domoljubi čutijo v duši in srcu, ostala mantra kul opozicije, pa le nekje le v levih možganih?

A Šarcizmi so del vsakdana nekdanjega vaškega burkeža s Šmarce. Bili naj bi celo smešni. A smešnice se pri Marjanu pišejo kar same:

Toliko pa o Šarčevi narodno-zabavni glasbi:

vir: Reporter

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.