Nova grožnja predsedniku vlade na twitterju!

grožnje protesti levi
grožnje, slika je simbolna

Neverjetno a resnično. Zoran Mojsič, še eden iz tolpe tistih, ki redi grozijo in se izživljajo na twitterju, se je spravil nad predsednika vlade.

ZORAN MOJSIĆ ŽALJIVO DO PREDSEDNIKA VLADE

“Pa kaj se ti oglašaš prokleti kriminalec, ki je Slovenijo, kadarkoli si bil predsednik vlade, spravil na dno. Pa kaj hočeš našo kri. Pazi, da ne boš kje dobil kaj, pazi, ko se boš usedel v avto,  stol ali kar koli, ker lahko naredi bum ali ko boš prihajal iz stavb, pazi da ne bo kaj v glavo,” je primitivna grožnja, ki jo je uporabnik Twitterja Zoran Mojsić meni nič tebi namenil predsedniku vlade Janezu Janši. Piše Informer. V uredništvo Demokracije pa so prejeli informacije, da naj bi bil Zoran Mojsić  že od najstniških let vpleten v kriminalne dejavnosti. Kot najstnik naj bi bil član tolpe, ki se je ukvarjala s krajami, kasneje pa naj bi se ukvarjal s preprodajo mamil. Leta 2004 pa naj bi bil obsojen na zaporno kazen zaradi ropa. V Ljubljani je oropal 40-letnico za kar 20 tisoč evrov, pri tem pa jo je porezal po roki in ji prislonil nož na vrat. V svojem tvitu zanimivo, premierja Janeza Janšo označuje za “kriminalca”, obenem pa mu grozi, da naj se pazi, da ne bo “dobil kaj v glavo”. In čeresnično držijo podatki o Zoranu mojsiču, potem bi bilo dobro, da najprej pomete pred svojim pragom.

V Sloveniji velja tudi Kazenski zakonik, ki v 297. členu jasno govori o kaznivem dejanju v primeru vzpodbujanja ali razpihovanju sovraštva, ki temelji na političnem prepričanju. Torej, če bi bilo v Sloveniji vse normalno, bi danes morali zorana že zapreti!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.