Tako pa je predsednik vlade, opoziciji nalil čistega vina! (video)

janez janša
Predsednik stranke SDS, Janez Janša, slika: Žan Janša

Na tokratni seji DZ so se levičarki poslanci ponovno spravili nad predsednika vlade Janeza Janšo in mu postavljali kup neumnosti. A to je pač njihova edino delov državnem zboru.

Tako je Janez Janša razorožil opozicijo

S poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Janezu Janši in ministrom se je začela redna seja DZ. Premier je poslancem opozicije med drugim pojasnil okoliščine svojih stikov z lobisti in dobavitelji medicinske opreme, piše SIOL.

Zaradi objavljenih fotografij premierja Janez Janše z znanim lobistom Božom Dimnikom ter poslovnežem Andrejem Marčičem v opozicijskih poslanskih skupinah LMŠ, SD, Levice, SAB in NeP opozarjajo na sum na nepregledne in potencialno koruptivne lobistične stike Janše z dobavitelji opreme in drugih pripomočkov javnim zdravstvenim zavodom ter drugim proračunskim porabnikom. A predsednik vlade je članom leve opozicije in še posebej Luki Mescu natočil čistega vina. Poglejte ta dva odgovora:

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.