Nova podražitvena seja MOM. Župan priznal da je med ljudmi veliko nelagodja.

seja MOM

Župan Arsenovič, je na novi podražitveni seji potarnal, da občina nima denarja in da težko poravnava svoje obveznosti. Tako bo odšla v nove kradite.

Župan je potarnal, da podražitve niso bile sprejete.  Mariborski mestni svetniki tako danes nadaljujejo pred dvema tednoma prekinjeno sejo, na kateri bo ekipa župana Saše Arsenoviča znova poskuša doseči potrditev predlaganih podražitev občinskih storitev. Na dnevnem redu je odločanje o spremembi cen parkiranja in pristojbine za čiščenje odpadnih voda na centralni čistilni napravi Maribor.

Na predlog svetniške skupine Liste kolesarjev in pešcev, da bi prodali nefunkcionalno gostilo Pri treh ribnikih, je nastala zanimiva debata, kjer so se svetniki odločili, a se gostilna ne prodaja in da se v njej lahko izvedejo tudi drugačne aktivnosti. O tej temi boo svetniki še razpravljali.

Podražitev čiščenja odpadnih voda na centralni čistilni napravi Maribor, Je bila kljub pomislekom nekaterih svetnikov vseeno izglasovana.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.