Ponoreli migrant v parku napadel otroke z nožem! Otroci se borijo za življenje.

zajem slike

Očitno se nekaterim migrantom ne meša samo pri nas, ampak tudi v tujini. Tudi na jugovzhodu Francije je prišlo do prelivanja krvi. 

V napadu z nožem v parku v Annecyju, mestu v francoskih Alpah, so bili ranjeni štirje majhni otroci in odrasla oseba, je sporočila francoska policija, potem ko je prvotno poročala, da je bilo ranjenih osem otrok. Ogrožena so življenja treh žrtev. Po poročanju britanske agencije Reuters gre za tri otroke, po poročanju francoske tiskovne agencije AFP pa za dva otroka in odraslo osebo.

Trije otroci so po napadu v kritičnem stanju. Tudi napadalca so zaradi poškodb prepeljali v bolnišnico. Osumljeni napadalec policiji doslej ni bil znan. Policija je ugotovila, da je osumljeni Abdalmasih H. (32) sirski migrant, ki je v Francijo vstopil zakonito. Za azil je zaprosil 28. novembra 2022.

Francoskim novinarjem se je uspelo pogovoriti s pričami tragičnega dogodka. »Videli smo neznano osebo, kako je napadla otroke na igrišču, majhne otroke. Potem ko so ga ljudje poskušali prestrašiti, je odšel, posredovala je policija. Govoril je angleško. Sprva smo vsi mislili, da gre za igro, a ko so ljudje začeli kričati, smo ugotovili, da je resno,« je francoskim medijem povedala priča.

Posnetek z družbenih omrežij.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.