slika: Politikis

Ali gre RTV, katero plačujemo prav si odjemalci elektrike, lahko še nižje v svojih prizadevanjih po socialističnih časih in rušenju vlade Janeza Janše?

RTV za osebnost leta predlagala Ivana Galeta?

Veliko razburjenja je povzročila novica, da je RTV med osebnosti leta umestila “propadlega”, kvazi žvižgača, ki je tudi v preiskavi KPK zaradi nabav zaščitne opreme, Ivana Galeta. Kot, da v Sloveniji nebi imeli epidemije, kot, da nebi imeli bolj pomembnih ljudi?

Kje so tu zdravniki, ki preživljajo ure in ure na Covid oddelkih, kje je tu svetovalna skupina za Covid19, ki dela dneve in noči, kje so tu prostovoljci zdravstvene nege? Ljudje, ki so pomembni za naš vsakdan, pomembni zato, ker rešujejo življenja.

Tudi odzivi ljudi so bili ob novici, da je Ivan Gale predlagan za osebnost leta temu primerni: (odzivi na družbenih omrežjih ne izražajo vedno mnenja uredništva e-Maribor)

Kot je napisal eden od uporabnikov družbenega omrežja: “Daleč smo padli. Na RTV se ne morejo določiti za osebnost leta med Pogačarjem in Galetom. Še ena neumnost, ki ni vredna 12 evrov na mesec!”

PM