Nove podrobnosti napada na Petra Gregorčiča, o katerih molčijo levi mediji

Peter Gregorčič, zajem slike Planet TV
Napad na kandidata SLS za Evropske volitve, naj bi bil politično motiviran?

Napad na Petra Gregorčiča, kandidata SLS za Evropskega poslanca, naj nebi bil naključen. Hoteli so ga prestrašiti, a naj bi napadalce odgnalo vpitje njegovih sodelavk.

Levičarski mediji, so napad a kandidata SLS Petra Gregočiča pustili za obrobno novičko, češ, pijani 20 letnik je napadel Petra Gregočiča. Pri tem je zanimivo, da je šlo za napad na kandidata za Evropskega poslanca, torej politika, a je novička ostala le obrobna. 

Zamislite si, če bi bila namesto Gregorčiča, Nika Kovač in če bi jo kakšen “vinjen” obiskovalec napadel. Kakšen vik in krik bi zagnali levi mediji. Novico bi prežvekovali celi mesec. Uboga Nikica, pa si verjetno nebi povila samo rokice, ampak še glavo?

Kot piše Požareport  naj bi  napadalcina Petra Gregorčiča, sicer Romi,  prili iz Semiča in ne iz Metlike. Eskalacijo napada na Gregorčiča naj bi sicer preprečilo vpitje njegovih sodelavk in prihod naključnih prič, lahko, morda, pa tudi nekje zrežirani scenarij, da bilo treba Gregorčiča samo malo pretepsti, skratka prestrašiti.

Kot piše Bojan Požar na portalu Požareport, naj bi sedem moških, Gregorčiča tisti večer v Metliki pričakali pred službenim avtomobilom Slovenske ljudske stranke, ga obstopili, dva do njih pa fizično napadla? In napadalci naj nebi bili vinjeni?

Pri tem pa sramotno, moreče ali celo zlovešče molčijo tisti, ki nam krojijo usodo, predsednica republike Nataša Pirc Musar, predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in nenazadnje tudi predsednik vlade ter Gibanja Svoboda Robert Golob. Kakšna sramota!!!

 

 

VREME

Maribor
jasno
73%
1.7km/h
0%
20°C
22°
19°
19°
Mon
17°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.