Nove podrobnosti v primeru smrti mladega policista. Ganljivo slovo njihovih gasilcev.

Slovenijo, je včeraj pretresla vest o smrti mladega, komaj 25-letnega policista, katerega naj bi po nesrečnem slučaju ustrelil 3 leta mlajši policijski kolega.

V garderobi Policijske postaje Krško sta se znova srečala najboljša prijatelja, mlada policista, ki sta še nedolgo nazaj gulila šolske klopi višje policijske šole, pred dvema mesecema pa sta tako kot 150 drugih kandidatov dobila službo v slovenski policiji. Tega jutra je Blaž L. ravno zaključil nočno izmeno in bil z mislimi že na poti domov, v Tržec blizu Ptuja, njegov prijatelj pa se je ravno oblačil v službena oblačila. Klepetala sta, slednji pa je prijel tudi za službeno pištolo. Zakaj se je ta tako nesrečno sprožila, da je zadela prav Blaža, za zdaj še ni znano. Preiskava poteka, šlo pa je za nesrečo, kot je v slovenski policiji ne pomnijo. Pišejo Slovenske novice.

Blažu so poskušali pomagati sodelavci, izvajali so različne postopke, da bi ga ohranili pri življenju. »Prišli so reševalci in ves čas smo upali, da poškodbe le niso bile tako hude, da bo torej naš 25-letni kolega zmogel in da se bo zanj srečno končalo. Žal smo bili ob 7.12 obveščeni, da je izgubil boj za življenje,” so dejali iz PP Krško.

Družini izrekamo iskreno sožalje

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
79%
1km/h
33%
-6°C
-5°
-7°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA