Očitno je prišlo plačilo za ves trud. Nikica že potuje v Brazilijo!

slika: facebook

Očitno imamo v Sloveniji le eno zelo sposobno dele, ki lahko reši celi svet. Direktorico inštituta osmi marec ki potuje po svetu in predava. Oziroma bolje rečeno, tvezi svoje levičarske neumnosti nejevernim Tomažem.


Očitno pri Inštitutu osmi marec ne iščejo več dobrih ljudi za pomoč, ker so porabili preveč denarja. Zagotovo je prišlo zasluženo plačilo, direktorici pa en lep izlet. Svoje “znanje” bo lahko Nikica delila z drugimi v Riu de janeiro. 

Nas pa zanima, ali se je Nikici že oglasil Barack Obama in jo povprašal o referendumu proti družinskemu nasilju, katere naj bi tudi financiral? No v daljni Braziliji se bo zagotovo našel kakšen lahkovernež?

Predvsem pa naj Nikica ne pozabi na hrano in kokteljčke, take slike so najbolj privlačne za ljudi, ki nimajo z preživetje in katere v osmem marcu prepričujejo zakaj obkrožiti ZA pri referendumu o dolgotrajni oskrbi.

Pa srečno pot!

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
0.5km/h
58%
14°C
17°
13°
16°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.