Nove smešnice burek koalicije. So ponovno predlagali Erjavca ali širijo neresnice?

kul-KOALICIJA janša šarec
koalicija kul, slika twitter

V današnjem povabilu novinarjem pa so opozicijske stranke LMŠ, SD, Levica in SAB Erjavca znova predstavile kot mandatarskega kandidata Koalicije ustavnega loka. No naš portal takega vabila seveda ni dobil. Nismo njihovi.

Erjavec spet mandatar, čeprav je odstopi od kandidature?

Ob vabilu na današnjo novinarsko konferenco Koalicije ustavnega loka, na kateri je opozicija predstavila svoj načrt ukrepov v spopadu z epidemijo koronavirusa, so kot sodelujočega na srečanju navedli tudi predsednika stranke DeSUS Karla Erjavca, in sicer z nazivom mandatarskega kandidata KUL. Opozicijske stranke smo zaradi tega prosili, naj pojasnijo, ali so njihovi poslanci Erjavca morebiti že ponovno predlagali za predsednika vlade. Le v tem primeru bi bil namreč naziv, da je Erjavec mandatarski kandidat, točen, piše portal SIOL.

Spomnimo se, da je Erjavec svoje soglasje h kandidaturi za predsednika vlade umaknil po tem, ko je zaradi pozitivnega testa na koronavirus v samoizolaciji pristal vodja poslanske skupine SD Matjaž Han, v samoizolaciji pa je zaradi stika s Hanom tudi vodja poslanske skupine DeSUS Franc Jurša.

Cirkus imenovan KUL se torej nadaljuje.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
37%
4.1km/h
20%
8°C
10°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA