Novi šef RTV, Zvezdan Martič, z lažnim profilom na Facebooku blatil Uroša Urbanijo?

Zvezdan Martič, slika: Nova24TV

Začelo se je. Leva politična opcija je začela popolno nadvlado nacionalne televizije, kot da je to njihova last. In ravno to televizijo plačujemo vsi naročniki električnega priključka v Sloveniji. Televizija torej ni njihova last, ampak last državljanov. In tega se premalokrat zavedamo.

Po tem, ko na novem svetu RTV govorijo o maščevanju, povračilnih ukrepih, se gredo odštevanko, kot v vrtcu, se vmešavajo v verski program in še kaj bi se našlo, so s pritiski, na sedaj že skoraj nekdanje vodstvo, začeli že mnogo prej?

Prav novi šef RTV-ja Zvezdan Martič je eden glavnih  oportunistov tistih “socialističnih” delavcev, ki so javnosti prikazovali stavko na RTV, kot nekaj velikega in veličastnega, pa čeprav se je stavke udeležilo le nekaj 50 zaposlenih.

Tako je Martič, kot piše portal Požareport, denimo, kot ustanovitelj in vodja MMC, portala javne televizije, ko je za odgovornega urednika prišel zdaj odhajajoči vršilec dolžnosti direktorja TVS Uroš Urbanija, za “potrebe spopada” z Urbanijo kreiral celo lažni facebook profil z imenom in sliko Uroša Urbanije, kjer so se dnevno objavljale diskreditacije Urbanije. Urbanija je to prijavil na policijo, ki je med preiskavo ugotovila, da je avtorica diskreditacijskih objav tudi Martičeva žena Ana, ki je Urbanija sicer ni poznal, saj – takrat – ni več delala na MMC.  V bistvu se je Martič šel nekakšen družinski posel. Primer je na sodišču sicer padel, saj se je tožilstvo strinjalo, da je policija pridobila njene IP-podatke brez sodne odredbe, neposredno od operaterja, kar je sodišče ocenilo za nezakonito pridobljene dokaze. A je to vseeno dokaz, kako daleč so zmožni iti levičarski oportunisti v želji do vladanja.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.