Novi svet RTV po poti Severne Koreje? Prepovedali bi snemanje, komentiranje, tvitanje in še kaj?

Robert Pajek, član programskega sveta RTV

Saj ni res pa je. Novi svet RTV, za katerega bi lahko rekli, da se je nagnil precej na levo, nebi bil rad v središču pozornost. A zanimivo. Svoje seje prenašajo celo a drugem programu nacionalne televizije.

Vsem tistim, ki ste spremljali drugo sejo programskega sveta RTV v novi sestavi, bi lahko čestitali za pogum, če sta vzdržali pri nebulozah, ki so jih kvasili člani programskega sveta RTV. Očitno pa bo neumnosti tekom dela tega sveta še veliko več.  

Prav zanimiva pa je bila razprava Roberta Pajeka, predstavnika zaposlenih na RTV, s tehnične stroke, ki se je pritožil, da ga je nekdo slikal, sliko objavil na twitterju in poudaril, da je sliko retvital celo Janez Janša. Glede na to, da živimi v dobi elektronike, v 21-stoletju, kjer že otroci uporabljajo mobilne telefone in da gre za človeka, ki je, kot član programskega sveta javna osebnost, bi sam prepovedal objave, fotografiranje, tvitanje in še kaj, svetnikov programskega sveta?

Dobrodošli torej v Severni Koreji naše nacionalne televizije! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.