Novinarska raca! Valentinu Vodušku očitno ni znano, da pesem Za Slovenijo živim, NI himna SDS

Suzana Mally

To kar so po shodu upokojencev “naklanfali” levi mediji levi mediji je enostavno žalostno, neprimerno in predvsem žaljivo. Kje je ob tem, z našega denarja plačana Anuška Delić in njen iz našega denarja plačan portal Oštro?

Najprej TV Slovenija, tista televizija, ki bi morala skrbeti za pluralnost in ugled, tega zapravila z lažjo, da je bilo na shodu le nekaj 100 udeležencev

Za tem pa je še eden redkih levih snemalcev, ki se je udeležil shoda upokojencev, Vladimir Vodušek zapisal, da se je shod zaključili z neuradno himno SDS – a “Za Slovenijo živim,” avtorja Igorja Pirkoviča. Seveda je to še ena laž. Res je pesem napisal Igor Pirkovič, a ta pesem ni bila nikoli himna stranke SDS. 

Seveda pa ima stranka SDS tudi svojo himno. Ta se imenuje Slovenska pomlad in je ni napisal Igor Pirkovič! Toliko Vodušku v vednost!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
3.1km/h
75%
12°C
13°
11°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.