Saj ni res pa je! Poslanka Svobode poziva Šarca k odstopu.

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter

Očitno na Šarčevem zelniku zraste marsikaj, pa tudi Razpis za resničnostni šov Vojak v akciji, ki naj bi nagovarjal mlade k poklicu vojaka. Seveda pa to stane.

Potem ko so Finance včeraj in Bojan Požar danes poročala, da je Šarčev razpis za resničnostni show, vreden slaba dva milijona evrov, dobilo podjetje, ki je “zaživelo” le mesec pred razpisom, vodi pa ga stari znanec slovenske vojske Luka Zorenč, je v poslanskih klopeh završalo. Po objavljenih dejstvih so nekateri prepričani, da razpis ni bil ustrezen. Med njimi je takšnega mnenja, zanimivo tudi nekdanja leva novinarka in sedaj poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek. Poslanka je na svojem Facebook profilu javno zapisala, da je “zanjo stvar jasna”. 

Kot piše Požareport, Po njihovih navedbah, ki jih sicer potrjujejo tudi določeni indici, sporni javni razpis ministrstva za obrambo o produkciji in predvajanju resničnostne dokumentarne serije, pravzaprav resničnostnega šova Vojak v akciji, postaja ne samo politično-finančni škandal, ki že na podlagi dosedanjih informacij in dejstev “smrdi do neba”, ampak tudi pravi medijski triler. Namreč, čisto možno je, da pri tem poslu sodelujejo tudi nekateri uredniki oziroma novinarji komercialne televizije Pop TV.

Da bo stvar še bolj neverjetna, Na Pop TV zamolčijo tudi izjemno pomembno dejstvo, kar ne more biti drugače kot načrtno, saj se ga da ugotovili že samo z googlanjem: da je nekdanji vojaški specialec in “zmagovalec” tega spornega razpisa Luka Zorenč tudi poslovni sodelavec Pop TV, kar nesporno pomeni, da je Pop TV kot medijska hiša pri poročanju o tej aferi v konfliktu interesov. Piše Bojan Požar

Vlada razpada?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.