Domača hrana
Podjetje Skalina d.o.o. že vrsto let skrbi za prehrano dijakov Škofijske gimnazije, dijaškega doma A. M. Slomška, vrtca Montessori, OŠ Montessori, Biotehniške šole Maribor, Srednje elektro-računalniške šole Maribor ter skrbi za malice zaposlenih.

Izbor in raznolikost hrane nam ni tuja, saj kuhinjo sestavlja strokoven kader, specializiran na različnih področjih, ki je usposobljen tudi za pripravo dietnih obrokov ter bolnišnične priprave hrane.

Odločili smo se, da svojo ponudbo razširimo še na dostavo hrane na dom, kar nam predstavlja izziv, hkrati pa tudi dodatno daje možnost, da se naše bogato znanje kulinarike okrepi in tako pride do vrat skoraj vsakemu gospodinjstvu v okolici Štajerske.

Radi kuhamo dobro in še rajši smo pohvaljeni kar odkrito priznamo. Jedilnike pripravljamo v skladu z vsemi smernicami zdrave prehrane in zakona o šolski prehrani (ZŠolPre). Za otroke zagotavljamo uravnotežen obrok, ki ga določa lestvica uravnotežene prehranjevalne piramide in priporočila strokovnjakov na področju dietetike.

Takšno kulturo želimo prinesti tudi v vaš dom. Želimo vam pokazati, da smo pravi izbor dostave hrane na vaš dom. Veselimo pa se tudi obiska v naši restavraciji, od koder si lahko hrano domov odnesete tudi sami.

Kuharji podjetja Skalina vas pričakujemo in obljubljamo, da boste od nas vedno dobili prijazno besedo in zdrav obrok.

PIŠITE NAM, POKLIČITE NAS:
M: 051 270 324; T: 059 092 298
E: [email protected]
S: www.skalina.si