Novo izsiljevanje opozicije? Blokada dela parlamenta?

SDS parlament anketa opozicija
Slovenski parlament, foto: NSi

Nečastna opozicija KUL ter poslanska skupina odpadnikov zahtevajo nov sklic kolegija predsednika državnega zbora.

Izsiljevanje opozicije?

Opozicija, ki ima že vseskozi težave z računanjem in matematiko, predlaga razširitev dnevnega reda in odločanje o razveljavitvi terminskega programa dela državnega zbora za maj. Vzrok za ta poziv naj bi bil “presežek” (se je beseda našla na zelniku Marjana Šarca?) mest koalicije v delovnih telesih. SMC ima namreč po odhodu treh poslancev kar 12 mest v delovnih telesih preveč, kot navaja opozicija in njihovi nekdanji kolegi baje ne morejo enakopravno sodelovati pri parlamentarnem delu. Res so reveži!

Na kolegiju Državnega zbora bo Zorčič predlagal razširitev dnevnega reda. Pravi, da če bi razveljavili terminski program za maj, bi to pomenilo, da redne majske seje ne bi bilo. “Nobena zadeva, predvidena za obravnavo na njej, se torej ne bi izvedla,” izsiljuje koalicijo Zorčič.

Tako nagajanje seveda ne sodi med normalne demokracije, sodi pa med nenormalne odločevalce leve opozicije, ki na vsak način želijo izsiliti nekaj, ker jim ne pripada in kar ne morejo dobiti.

D.K.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.