Marprom zaposluje – v svoje vrste vabi nove voznike

Slika: Marprom

Podjetje Marprom ponuja priložnost za zaposlitev voznikom avtobusa z opravljenim vozniškim izpitom D kategorije in s pridobljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo – kodo 95.

Resne kandidate z izpolnjenimi pogoji za opravljanje poklica voznika vabijo, da pošljejo svojo prošnjo s kratkim življenjepisom na e-naslov [email protected] ali po običajni pošti na sedež podjetja (Mlinska ulica 1, 2000 Maribor).

Vse informacije o tem so na voljo tudi preko telefona na številki 059 180 481.

Marprom opravlja mestni avtobusni promet v Mariboru, ob tem pa izvaja še šolske in druge posebne linijske prevoze potnikov. Nove voznike avtobusa podjetje zaposluje za nedoločen čas.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.