Kako bo z letošnjim festivalom LENT?

Festival Lent, najbolj pričakovan, opevan in tudi najbolj kritiziran festival v Mariboru, Narodnemu domu Maribor tudi letos povzroča nemalo sivih las.

Festivala v obstoječem datumu ne bo

28. izvedba Festivala Lent bi letos potekala od 26. junija do 4. julija, vendar sedaj so v Narodnem domu Maribor le potrdili, da ga v tem terminu ne bodo izvedli. Organizatorji zaenkrat vedo le to, da ga ne bodo izvedli od 26. junija do 4. julija 2020. Datum in oblika pa bosta odvisna od razmer in ukrepov zaradi epidemije!

Narodni dom Maribor morda še nima jasnega odgovora, ga je pa nakazal župan Saša Arsenovič, »Dajmo biti realni,« je dejal v intervjuju za portal Mariborinfo in dodal: »V tem kratkem času, dokler ne bo zdravila, druženje več sto ljudi na kupu … Saj si vendar ne želimo vleči te zgodbe v nedogled. Ker je Festival Lent del nas, je to težko razumeti in povedati.«

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
71%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.