To si morate prebrati! Prihajajo nove podrobnosti o Rihardu Knaflju. Strokovnjaku nacionalke za respiratorje! (2.del)

Slika: facebook profil

Na dan prihajajo šokantne podrobnosti o sovraštvu, ki ga zdravnik UKC Ljubljana ne goji le do kristjanov, ampak do vseh ljudi, ki ne razmišljajo “levo” kot on.

Neverjetna sovražnost zdravnika do kristjanov

Kako je lahko zdravnik nekdo, ki bi odrekel dostop do medicinskih ventilatorjev vernikom?. In ne boste verjeli kaj je ta nestrpni zdravnik, celo Šarčev kandidat za ministra za zdravje delil na Facebook profilu? “Odlična novica! Tvoja družina nas je obvestila, da molijo k Jezusu za vas. Ventilator bomo tako dali nekomu drugemu, ki nima Jezusa, da bi ga pozdravil.” 

Ali gre pri Rihardu Knaflju za izredno nevarnega človeka, ki očitno deluje v nasprotju s Kodeksom zdravniške etike in Ženevsko deklaracijo? Kaj takega kar dela strokovnjak Tarče za respiratorje je nekaj nezaslišanega.

Že v uvodu Kodeksa zdravniške etike Slovenskega zdravniškega društva in Zdravniške zbornice Slovenije je navedeno: “/…/ ne bom dopuščal nobenih razlik zaradi spola, rase, genetskih dejavnikov, življenjskega sloga, spolne usmerjenosti, vere, nacionalnosti, politične pripadnosti ali socialnega položaja.” Gre tudi za nasprotje z načelom Ženevske deklaracije v današnji obliki, ki služi kot revizija Hipokratove prisege: “Pri izvajanju svoje dolžnosti do bolnika name ne bodo vplivale nobene od naštetih okoliščin: starost, bolezen, nemoč, vera, etnično poreklo, nacionalnost, spol, politična pripadnost, rasa, seksualna usmerjenost, razredna pripadnost ali katerakoli druga osebna okoliščina.”

MG


.

VREME

Maribor
delno oblačno
78%
42%
3°C
5°
2°
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
5°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.