NOVO! Karanović ni več trener NK Maribor.

maribor

Iz Ljudskega vrta sporočili, da po skoraj letu vodenja vijoličastih in osvojenem naslovu prvaka Radovan Karanović ne bo več poveljeval 16-kratnim prvakom.

Le dve zmagi na prvih enajstih tekmah v novi sezoni je preskromen izkupiček za aktualne državne prvake. Manj kot tri mesece po velikem slavju v državnem prvenstvu, ko je bil Radovan Karanović eden od junakov vrnitve lovorike v Ljudski vrt, se Mariborčan rojen v BiH poslavlja z mesta trenerja vijoličastih. Moštvo je skupno vodil na 39 tekmah.

Iz Ljudskega vrta so ob 14. uri sporočili, da je negativna serija privedla do spremembe na klopi ter da bo Karanovićev naslednik znan v najkrajšem možnem času. Že v četrtek vijoličaste čaka prva tekma play-offa za konferenčno ligo, pod Kalvarijo bo gostoval romunski Cluj. Štajerci v domačem prvenstvu zasedajo zadnje mesto, včeraj so proti Domžalam izgubili s 3:2 in bili poraženi na četrti od petih prvenstvnih tekem.

 

Kako naprej, bo znano v najkrajšem možnem času. “Namenjali smo dosedanjemu trenerju vso podporo do konca v želji, da obrnemo zadeve. Nekaj kandidatov za novega trenerja je, o imenih še ne bi. Naša naloga je, da najdemo najprimernejšega, ki lahko kratkoročno obrne zadeve in uspešno pelje naš projekt naprej tudi dolgoročno,” so zapisali na stani NK Maribor.

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
92%
2.6km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA